Ajutor de un milion de lei pentru clubul de fotbal din Hunedoara

hd1FC Hunedoara va primi câte 500.000 de lei atât de la Consiliul Judeţean Hunedoara, cât şi de la administraţia locală a municipiului. Echipa activează în liga a treia de fotbal.

Clubul sportiv FC Hunedoara va primi o cotizaţie de 500.000 de lei de la bugetul local al municipiului Hunedoara, pentru a-şi putea desfăşura activitatea în acest an.

hd2„Cotizaţia plătită de Municipiului Hunedoara va fi utilizată de către Club Sportiv Fotbal Club Hunedoara, în conformitate cu hotărârile Adunării Generale şi cu prevederile legale în vigoare. În situaţia în care se constată că din cotizaţia alocată din bugetul local, sumele nu au fost cheltuite în scopul pentru care a fost constituit Clubul Sportiv Fotbal Club Hunedoara şi nu au fost utilizate conform prevederilor legale, acestea vor fi recuperate de la persoanele care se fac vinovate din cadrul Clubului Sportiv”, se arată în hotărârea adoptată de Consiliu Local.

Alin Barna, preşedinte al CS FC Hunedoara a precizat că mai mult de un sfert din fondurile alocate de municipalitate pentru susţinerea clublului vor fi cheltuite pentru grupele de copii şi juniori ale clubului din Liga a treia de fotbal.

Recent, şi Consiliul Judeţean Hunedoara a aprobat susţinerea cu suma de 500.000 de lei a clubului de fotbal din Hunedoara.

Astăzi, FC Hunedoara a jucat ultimul meci amical, împotriva echipei de fotbal din Deva, iar în 7 martie va începe returul campionatului Ligii a treia.