Apel umanitar: Donații prin sms pentru victimele dezastrului din Nepal

 

   Bucureşti, 28 aprilie 2015: Începând de astăzi, Crucea Roșie Română extinde posibilitatea de a sprijini Apelul Umanitar pentru Nepal, prin contribuții la numărul scurt de sms 8829, unde se pot face donații de 2 euro/sms în toate cele trei linii de telefonie mobilă, Cosmote, Orange și Vodafone.

download

Pentru donaţii online se poate accesa site-ul https://www.crucearosie.ro/donatii/donatii-online.html

Conturile speciale în care pot fi depuse contribuţiile în bani, sunt deschise la BRD, Agenţia Piaţa Romana:

LEI: RO14BRDE410SV34436474100   /     EURO: RO02BRDE410SV34436714100

download (1)Reamintim ca ieri, 27 aprilie a.c, Crucea Roșie Română a lansat Apel Umanitar de Urgență pentru a susține financiar eforturile de intervenție în urma cutremurului din Nepal. Rapoartele de până acum arată ca zeci de mii de persoane au fost afectate de acest cutremur, iar acum se luptă să supraviețuiască din cauza lipsei de hrană, adăpost și apă potabilă.

In acest moment, voluntarii Crucii Roșii din Nepal ajută miile de victime ale dezastrului, contribuind la cautarea persoanelor dispărute, la asistenta medicală a răniților și furnizand pături, prelate, apa potabilă, articole de igienă și alte materiale pentru adăposturi. Invităm pe toţi cei care vor să sprijine acest apel umanitar, companii, oameni de afaceri, organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale, să doneze bani în conturile Crucii Roşii Române.

Sumele colectate vor fi direcționate către Federația Internatională de Cruce Roșie si Semilună Roșie pentru susţinerea ajutorului de primă necesitate în funcție de nevoi.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi: Nadia Lazăr, Coordonator media, tel: 0748 238 024 sau Cristina Moraru, Coordonator colecta fonduri tel: 0737 524 269