Sute de poliţişti, pe străzi de 1 Mai

     Peste 500 de poliţişti vor acţiona, în perioada 1-3 mai 2015,  pentru ca mini-vacanţa  să aibă loc în condiţii de siguranţă.

images (5)Poliţiştii vor fi prezenţi pe principalele artere rutiere, în zonele de agrement ori în localităţile în care vor avea loc petreceri în aer liber, pentru prevenirea oricăror evenimente neplăcute. Astfel, pe lângă dispozitivul curent, peste 500 de poliţişti, în special din cadrul structurilor de ordine publică, poliţie rutieră, investigarea criminalităţii economice  şi investigaţii criminale vor acţiona în această perioadă pentru prevenirea producerii oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor. Totodată, lucrătorii din cadrul Poliţiei Transporturi îşi vor intensifica în această perioadă activităţile de patrulare a trenurilor de călători, în staţii şi triaje şi vor avea în mod deosebit în atenţie verificarea asigurării pazei bunurilor şi a valorilor monetare.

Atenţie! Poliţiştii rutieri vor folosi din plin autospecialele dotate cu echipamente de măsurare a vitezei şi vor acţiona pe tronsoanele intens circulate ale drumurilor naţionale şi judeţene, precum şi pe autostrada A1, în scopul prevenirii accidentelor şi ambuteiajelor rutiere, a fluidizării circulaţiei şi a combaterii vitezei excesive.