Poliţiştii caută parteneri pentru un proiect destinat romilor

       Poliţia Română vrea să încheie un parteneriat cu o organizaţie non-guvernamentală, pentru parteneriat în cadrul unui proiect pentru prevenirea victimizării în comunităţile de romi.

politia-romanaInspectoratul General al Poliţiei Române în calitate de Promotor de proiect implementeză proiectul Abordare integrată pentru prevenirea victimizării în comunităţile de romi, finanţat prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009 – 2014.

Proiectul va fi implementat în parteneriat cu Institutul de Economie Naţională din cadrul Academiei Române şi o organizaţie non-guvernamentală (ONG) cu experienţă în desfăşurarea de activităţi destinate grupurilor vulnerabile şi în domeniul comunicării şi conştientizării publice.

Astfel, Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează procedură de selecţie a O.N.G. – ului partener, în conformitate cu legislaţia naţională şi cadrul legal aplicabil Mecanismului Financiar Norvegian 2009 – 2014.

O.N.G. – ul partener nu are obligaţia de a asigura co-finanţare în cadrul proiectului, spun reprezentanţii Poliţiei Române.

[slideshow_deploy id=’13842′]