STRĂZILE ADIACENTE SE VOR ASFALTA, CENTURA BA!

Centura ocolotoare a municipiului Petroșani le dă dureri de cap și de buzunare tuturor șoferilor care tranzitează acest drum. Localnicii dau vina pe administrația locală că nu se ocupă de asfaltarea acestuia, însă ce trebuie știe este că nu primăria are obligația de a face acest lucru, însă a făcut interpelări către CNADNR.

tiberiu-iacob-ridziDeocamdată nu am primit niciun răspuns la adresele pe care le-am trimis către CNADNR. Este vorba de o porțiune de aproximativ 5-6 km care trebuie reabilitată. Dacă nu vom găsi înțelegere de la CNADNR, de anul viitor vom încerca să asfaltăm centura pe fonduri proprii ,a declarat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Primarul municipiului Petroșani Tiberiu Iacob Ridzi spune că reabilitarea centurii poate fi realizată în decurs de 2-3 ani, deoarece nu au destule fonduri pentru a suporta o cheltuială atât de mare într-un singur an. Însă până să fie asfaltat acel drum, lucrările continuă la alte străzi adiacente.

“Continuăm lucrările de reparații la drumuri. În capătul Cartierului Aeroport avem de făcut accesul către blocul 27 unde vom amenaja și o mica parcare și apoi vom continua lucrările în Sașa”, a adăugat primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi

Lucrările de reabilitare a străzilor au început în această vară, iar cu pași repezi și dacă vremea bună ține cu noi drumarii vor reuși să finalizeze lucrările până la soirea anotimpului rece.

[slideshow_deploy id=’17454′]