Moş Crăciun liberal la Petrila

Liberalii din Petrila s-au întâlnit, la finalul săptămânii trecute, cu liderii organizaţiei judeţene a PNL. Oaspeţi le-au fost deputatul Bogdan Radu Ţâmpău –co- preşedintele PNL Hunedoara, deputatul Carmen Hărău – co -preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale din judeţul Hunedoara,  Armean Lenuta –  co -preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale din judeţul Hunedoara , Adrian David – preşedintele Consiliului judeţean Hunedoara , Vetuţa Stănescu – vicepreşedintele Consiliului judeţean Hunedoara si consilierii judeteni  Dana Damian si Agripina Cazan .

DSC_6915

Atât oaspeţii, cât şi cei mai activi dintre membri organizaţiei PNL Petrila au fost răsplătiţi pentru activitatea lor politică din anul 2015 cu diplome şi cadouri simbolice de către preşedintele PNL Petrila, Costel Avram si consilierii locali PNL de la Petrila – Doiniţa Bălănesc, Aleznauer Victor si Dragomir Doina.

DSC_6923

La propunerea vicepreşedintelui PNL Petrila, consilierul local Doiniţa Maria Bălănesc, liberalii au ales să-l sărbătorească pe Moş Crăciun împreună cu copiii de la Centrul social-educational al organizaţiei Salvaţi copiii din Petrila. Peste 100 de copii au primit, cu acest prilej, pachete cu dulciuri din partea liberalilor. „Vreau să le mulţumesc  în primul rând colegilor mei din organizaţia PNL Petrila, dar şi colegilor din echipa de conducere a organizaţiei judeţene pentru că au răspuns invitaţiei de a fi alături de aceşti copii deosebiţi de la Salvaţi copiii Petrila, împreună cu care l-am sărbătorit pe Moş Crăciun. De altfel, noi, liberalii din Petrila, am căutat să fim permanent alături de aceşti copii şi de cei care le acordă atenţia de care au atâta nevoie, aici, la Centrul social-educaţional Salvati copiii, a declarat Doiniţa Bălănesc.

DSC_7025

PNL Petrila încheie anul 2015 cu satisfacţia de a fi una din orgamizatiile politice active din Valea  Jiului, în ceea ce priveşte derularea unor acţiuni sociale şi culturale dedicate cetăţenilor.

[slideshow_deploy id=’13837′]