A 64-a victimă din Clubul Colectiv/ Inima lui Radu Sienerth s-a oprit pentru totodeauna

Radu Sienerth a pierdut lupta cu viaţa, la Spitalul Floreasca, acolo unde era internat în urma incendiului devastator din Clubul Colectiv.
pizap.com14579573192001
Familia, prietenii şi toţi cei care l-au cuoscut şi l-au apreciat au sperat aproape cinci luni într-un miracol, au sperat că tinereţea îi va fi aliat în lupta pentru viaţă, însă, din păcate, Radu Sienerth a ajuns a capăt de drum atunci când, pentru el, viaţa abia îşi deschidea aripile. Radu a fost ultima victimă de la Colectiv internată într-un spital din România, afecţiunile fiind prea grave pentru a putea fi transferat la o clinică din străinătate. Decesul tânărului a survenit la aproape 5 luni de la tragedia din Colectiv, fiind a 64-a persoană care a murit din cauza leziunilor grave provocate de incendiu, iar decesul a fost declarat la ora 12.35, la Spitalul Floreasca.
Reamintim că Radu Sienerth (21 de ani) se afla în Clubul Colectiv din Bucureşti împreună cu alţi doi prieteni, de asemenea studenţi la Bucureşti, când a  izbucnit incendiul devastator. Potrivit informaţiilor noastre, doi dintre ei, aflaţi chiar lângă uşa de acces, au reuşit să iasă de urgenţă din încăperea cuprinsă de fum şi flăcări, însă al treilea a fost trântit la pământ şi suprins de flăcările ucigaşe. Radu a ajuns la Spitalul Floreasca, unde a fost operat de urgenţă, însă starea lui a continuat să fie extrem de gravă, chiar critică, dat fiind faptul că a suferit inclusiv arsuri ale căilor respiratorii.
[slideshow_deploy id=’20328′]