Procurorii nu au finalizat ancheta în cazul mamei criminale din Uricani

 

Dosarul mamei criminale din Uricani, care a îngrozit o ţară întreagă după ce şi-a încuiat în casă copilaşii şi a plecat să îşi cumpere băutură, se află tot în faza cercetării penale. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara nu au finalizat încă ancheta, astfel încât dosarul nu a ajuns pe rolul instanţei de judecată.

Alina Nadia Ardeleanu este cercetată pentru omor calificat după ce şi-a lăsat cei trei copii pradă flăcărilor, dar ancheta se desfăşoară că femeia în stare de libertate.

Criminala-1-660x330

Alina Nadia Ardeleanua este femeia din Uricani care, în luna iunie a anului trecut, a aprins o lumânare, a lăsat-o într-un echilibru precar pe capătul unui colţar şi a plecat să-şi ia băutură, încuindu-şi în casă cei trei copii minori. Reţinută iniţial, dar pusă apoi în libertate, femeia este cercetată pentru omor calificat de procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara. În timpul anchetei au ieşit la iveală amănunte cutremurătoare, iar anchetatorii au stabilit că femeia a prevăzut posibilitatea că lumânarea lăsată aprinsă ar putea să se răstoarne şi să aprindă locuinţa, dar cu toate acestea a plecat linişitită. În plus, când a văzut incendiul care a cuprins apartamentul, nu a făcut nimic să-şi salveze cei trei prunci.  Vecinii spun că era prea beată ca să poată reacţiona.  Cel mai mic dintre copilaşi abia împlinise un an, iar ceilalţi doi aveau opt, respectiv 10 ani. Incendiu a fost observat în jurul orei 2 noaptea şi a fost atît de puternic încât a cuprins şi acoperişul blocului cu 4 etaje în care copiii locuiau cu mama lor. Importante forţe de intervenţie au fost masate la faţa locului,, dar din păcate pentru cei trei copii nu s-a mai putut face nimic.

[slideshow_deploy id=’27126′]