Aurul Brad, un nou test pentru Inter Petrila

Clasată pe locul 3 în campionatul judeţean de fotbal, echipa antrenată de Aurel Moldovan va trebui să treacă, sâmbătă, de echipa Bradului pentru a rămâne astfel în lupta pentru poziţia a doua în clasament.

Inter, antrenament

Interul vine după o victorie obţinută în deplasarea de la Călan, în timp ce brădenii au pierdut etapa trecută, pe teren propriu, în faţa celor de la Retezatul Haţeg.

Cu un moral bun, petrilenii nu ar trebui să întâmpine probleme, însă fotbalul se joacă pe teren, iar rezultatul il vom afla la finele celor 90 de minute.

În celelalte partide, reprezentantele Văii Jiului întâlnesc adversari cu tradiţie în judeţ, astfel că Minerul Uricani se deplasează la Criscior, echipă clasată pe poziţia a 4-a, Jiul Petroşani şi CS Vulcan se întâlnesc într-un derby de Valea Jiului, vicecampioana Hercules Lupeni se deplasează la Haţeg, iar Universitatea Petroşani câştigă cele 3 puncte la masa verde întrucât Gloria Geoagiu s-a retras din competiţie.

Aşadar weekend plin pentru fotbalul din judeţ şi partide interesante pentru reprezentantele Văii în etapa cu numărul XVII a campionatului judeţean de fotbal.

[slideshow_deploy id=’24093′]

 



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »