Candidatura lui Nicolae Taşcă, înregistrată oficial

 
Nicolae Taşcă şi-a depus oficial candidatura pentru un post de consilier local şi speră că se va bucura de încrederea celor care pot să-i dea votul.
598653_529681593724849_1490156904_n
„Astăzi este o zi mare pentru mine. Este ziua în care am făcut un pas important pe drumul pe care am decis să merg, în urmă cu puțină vreme. Mi-am depus candidatura și am făcut, astfel, pasul în cursa pentru un loc în Consiliul local al Municipiului Petroșani. De acum, sunt oficial candidat independent. Și îmi doresc să fiu acel candidat independent pe care petroșănenii îl așteaptă de multă vreme.  Sunt încrezător în șansele mele și în dorința cetățenilor din municipiul Petroșani de a nu mai fi mințiți și induși în eroare în ceea ce privește prioritățile comunității noastre. A venit vremea ca oamenii onești să intre în arena politică, iar eu am făcut acest lucru.  Mai trebuie doar ca oamenii pe care îi interesează comunitatea noastră să aprecieze acest demers”, a declarat Nicolae Taşcă.
În iulie 2015, după şapte ani în administraţia locală, Nicu Tașcă, consilier al primarului Tiberiu Iacob-Ridzi și, totodată, purtător de cuvânt al Primăriei Petroșani a demisionat din funcție. La vremea respectivă, Taşcă spunea că a realizat că e timpul să facă și altceva, că are nevoie de o schimbare și de o nouă provocare.
[slideshow_deploy id=’30675′]