A fost găsit cel care a ucis-o pe femeia descoperită în Peştera Vacii din Munţii Şureanu

 
După un an de la oribila crimă care a îngrozit un grup de turişti ce vizitau Peştera Vacii din Munţii Şureanu, anchetatorii au reuşit să dea de urma făptaşului. Este chiar fostul concubin al femeii găsite moarte în aprilie 2015, care a fost ridicat şi dus la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
urmarit
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Este din Petrila, la fel ca şi victima lui, iar oamenii legii îl anchetează pentru omor. Anchetatorii au indicii că acesta ar fi cel care a ucis-o pe femeia al cărei cadavru a fost descoperit în Peştera Vacii, din Valea Jiului
Reamitim că, în urmă cu un an, mai mulţi turişti care au vrut să viziteze Peştera Vacii din Munţii Şureanu au făcut o descoperire macabră. Oamenii au dat peste cadavrul unei femei, aflat într-o avansată stare de putrefacţie. Salvamontiştii sunt cei care au scos trupul femeii din peşteră şi l-au coborât de pe munte.„Trupul femeii a fost descoperit de un grup de turişti din Petroşani. Cred că este în peşteră de anul trecut. Bănuiesc că este de prin satele din zonă”, declara la momentul respectiv şeful Salvamont Petroşani, Dumitru Bârlida. Ancheta a fost preluată de poliţiştii hunedoreni, iar la audieri au ajuns mai multe persoane care au cunoscut victima, care prezenta mai multe lovituri în zona capului. Suspectul, fostul concubin al femeii, nu recunoaşte acuzaţiile.
 [slideshow_deploy id=’19661′]