Spectacol coregrafic de excepție, în premieră la Petroșani

Ansamblul de dansuri ”Parângul” din Petroșani va prezenta, în premieră, luni, 13 iulie 2016, ora 18,00 pe scena Teatrului Dramatic ”Ion D. Sârbu” din Petroșani, spectacolul coregrafic intitulat ”Odiseaa Văduvei”.

parangul-ansamblu

Cu acest spectacol, apreciatul ansamblu artistic din Valea Jiului este invitat într-un recital național la Sibiu, care va avea loc în luna august, drept urmare a obținerii Trofeului Festivalului Național Studentesc de Dans din Sibiu, în luna octombrie 2015.

”Odiseea Văduvei” este un regal coregrafic pe care Ansamblul Parângul dorește să-l ofere, în premieră, cu titlu gratuit, iubitorilor acestui gen cultural-artistic, în cadrul spectacolului care va avea loc luni seara pe scena teatrului din Petroșani. Din distribuția spectacolului regizat de maestrul coregraf Nicolae Nicoară fac parte dansatorii Andreea Pânzariu, Alexandru Cristian, Olga Ciubeica, Cristian Anania-Romanic, Roxana Stoica, Miruna Nicoară, Rareș Mezei, Andreea Moldovan, Petronela Rădoi, Ana Roșca, Alexandru Pînzariu.

Spectacolul este realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului local al municipiului Petroșani, Consiliului județean Huneodara, Casei de Cultură a Studenților din Petroșani, Teatrului Dramatic ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani și al Ministerului Tineretului și Sportului.

Accesul în sala de spectacol pentru această reprezentație artistică este gratuit, în limita locurilor disponibile.

afis-spectacol-AAP

[slideshow_deploy id=’19661′]