Samsarii de maşini au revenit pe centrul Petroșaniului

 

Goniți pentru o bună perioadă de polițiștii locali, vânzătorii de autoturisme second hand au revenit pe principalul bulevard din Petroşani.

 

Pentru mai multă vreme cei care se ocupă cu comerţul de autoturisme şi-au luat maşinile de pe bulevard de teama amenzilor, însă, cum apele s-au mai liniştit, au revenit în forţă. Aşa se face că în centrul municipiului Petroşani, pe multe străduțe sunt trase pe dreapta o mulţime de maşini aduse de samsari din străinătate. Aceştia  câştigă bani buni de pe urma comerţului cu autoturisme second hand, dar nu plătesc nimic la bugetul local.

În „capitala” Văii Jiului nu există un târg unde comerţul cu autoturisme să se poată face legal, iar oamenii au un motiv bun de a-și expune ”marfa” în centru. Lucrurile s-ar putea schimba dacă proiectul municipalității Petroșani, prin care se urmărește amenajarea în incinta stadionului a unei piețe de mașini, va deveni realitate. Târgul ar urma să funcționeze duminica, iar vânzătorii nu vor mai avea motive de a susține că nu au un loc destinat acestui tip de comerț.

 

 

[slideshow_deploy id=’17636′]