Centru de înscrieri la Petroșani și Deva

Absolvenții de liceu care vor opta să urmeze cursurile universitare la Petroșani vor avea la dispoziție două centre de înscriere, față de trei, cum au fost anul trecut. Anul acesta vor exista doar două centre de înscriere, cel de la Petroşani şi cel de la Deva.

univeristatea-din-petrosani

Având în vedere că deocamdată Defileul Jiului este deschis nu se impune organizarea unui centru de înscrieri şi la Târgu Jiu.

“Până acum am avut centrul de înscriere de la Petroşani, care are program de luni până duminică. Avem centru de înscriere la Deva, la Liceul Grigore Moisil, locul unde derulăm şi cursuri la învăţământul la distanţă. Anul trecut s-au făcut înscrieri şi la Târgu Jiu, dar anul acesta nu vom mai face acest lucru pentru că Defileul este deschis”,  a declarat Eduard Edelhauser, prorectorul Universităţii Petroşani.

După ce absolvenţii de liceu îşi vor afla notele la examenul de bacalaureat, cei care au reuşit să şi promoveze acest examen sunt aşteptaţi să se înscrie pentru a urma cursurile de licenţă ale Universităţii din Petroşani.

[slideshow_deploy id=’27028′]



(Următoarea știre) »