MUNICIPALITATEA DIN LUPENI ȘI-A SĂRBĂTORIT FAMILIILE ”DE AUR” ALE ANULUI 2016

cupluriPentru patru familii din municipiul Lupeni, care anul acesta au ajuns la performanța unei jumătăți de secol împreună, autoritățile locale au pregătit o zi de sărbătoare cu mare încărcătură emoţională. Vineri, la Primăria municipiului Lupeni a avut loc o ceremonie aparte dedicată cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie:  LUNGU DANIEL si MINODORA; POLGAR ALEXANDRU si ANA; NITESCU VASILE si VANDA,  MESAROȘ TOMA si MARIA.
Aceștia au primit, din partea primarului municipiului Lupeni, Cristian Resmeriță, dincolo de frumoasele cuvinte transmise la ceas de sărbătoare, și diplome, buchete de flori dar și un semnificativ ”dar de nuntă”.
”Am sărbătorit zilele acestea, cu mare drag, la sediul Primăriei municipiului Lupeni, cele 4 cupluri de aur ale anului 2016 din comunitatea noastre. Doresc să felicit şi pe această cale cele patru cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie, să le doresc multă sănătate şi bucurii alături de cei dragi, să le mulţumesc pentru că ei au fost cei care şi-au adus contribuţia la construirea localităţii în care noi trăim astăzi şi sunt un exemplu de urmat pentru tinerele generaţii”, a declarat Cristian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.
cupluri1
***
cupluri2
***
cuoluri3
[slideshow_deploy id=’36590′]


(Următoarea știre) »