Măsuri de siguranță, la Petrila

 

Edilii de la Petrila și-au luat măsuri de siguranță în cazul în care societatea de gospodărire Edil Urban va fi declarată falimentară, la termenul de mâine, 17 august. Astfel, pentru a nu rămâne fără serviciile prestate, edilii de la Petrila au lansat în dezbatere proiectul de hotărâre privind delegarea serviciului public de salubrizare către SC Edil Sal Prest, noua societate având ca unic acţionar Consiliul Local al oraşului Petrila.

13-5

“Având în vedere situaţia de insolvabilitate a SC Edil Urban Serv SA, care asigura în prezent serviciul de salubrizare al oraşului Petrila, şi în perioada imediat următoare existând riscul ca localitatea să fie pusă în situaţia de a nu mai avea asigurate aceste servicii, se impune luarea unor măsuri cu scopul eliminării riscurilor prezentate. Astfel, pentru asigurarea continuităţii şi bunei organizări şi operări a serviciului public de salubrizare al oraşului Petrila, propun delegarea gestiunii acestui serviciu către SC Edil Sal Prest SA. (…). Facem precizarea că societatea Edil SAL Prest SA urmează să fie autorizată (…)”, se arată în documentele administraţiei locale de la Petrila.

Instanța nu s-a pronunțat încă în privința falimentului de la Edil Urban Petrila. La ultimul termen de judecată, din data de 12 mai, judecătorul sindic a dat un nou termen pentru 17 august. La acest termen, reprezentanţii societăţii trebuie să depună un raport prin care propun continuarea procedurii de reorganizare sau intrarea în faliment.

[slideshow_deploy id=’36590′]

 



(Următoarea știre) »