Lucrări de amenajare a pârâului Staicului

 

Apele Române au avut câștig de cauză în dosarul contestației pentru execuția lucrărilor de contrucții de amenajare a râului Jiul de Vest șiafluenții. Cei de la Apele Române au demarat o licitație pentru pentru “execuţia lucrărilor de construcţii-montaj la obiectivul de investiţii «amenajare râul Jiul de est şi afluenţi – Pârâul Staicului în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara”. Două societăți au depus contestații. 

DSCF0681

Drupo a solicitat revocarea deciziei prin care oferta sa a fost declarată inacceptabilă şi neconformă, revocarea în parte a raportului procedurii, în ceea ce priveşte declararea ofertei sale ca inacceptabilă şi neconformă, precum şi a oricărui act subsecvent acestei decizii, obligarea autorităţii contractante la continuarea procedurii prin reevaluarea ofertei sale, în timp ce firma SENERA SA din Satu Mare a cerut celor de la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor anularea actelor contestate, a raportului procedurii subsecvent, precum şi obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertei sale.

CNSC a decis însă continuarea procedurii.

“Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de DRUPO SRL, în contradictoriu cu Administraţia Naţională Apele Române – Administraţia Bazinală de apă Jiu. Ia act de renunţarea la contestaţia formulată de SENERA SA, în contradictoriu cu Administraţia Naţională Apele Române – Administraţia Bazinală de apă Jiu. Prezenta decizie este obligatorie pentru părţi. Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare”, se arată în documentele CNSC.

Contractul are o valoare de 10.033.366,00 RON.

[slideshow_deploy id=’36591′]

 



(Următoarea știre) »