Instanța a respins opoziția Gerom

 

Gerom Internațional, societate aflată în insolvență, a depus o acțiune la Tribunalul Hunedoara împotriva Complexului Energetic Hunedoara. Dosarul al cărui obiect a fost, din nou, opoziție la deschiderea procedurii de insolvență a CEH a fost respins de judecătorii de la Deva.

gerom

“Respinge opoziţia formulată de creditoarea SC GEROM INTERNAŢIONAL SA , în contradictoriu cu debitoarea Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA şi administratorul judiciar Casa de Insolvenţă GMC SPRL”, se arată în soluția instanței pronunțată ieri, 17 august.

Gerom Internațional nu este la prima acțiune de acest gen. Societatea a reușit în luna mai a acestui an să schimbe parcursul CEH, când judecătorii de la Curtea de Apel Alba Iulia au admis solicitarea celor de la Gerom și au scos CEH din insolvență. La prima opoziţie, cei de la Gerom Internaţional au motivat că CEH a introdus cererea de deschidere a procedurii insolvenţei cu rea-credinţă, societatea având în patrimoniu bunuri care ar fi putut fi valorificate.

[slideshow_deploy id=’36590′]