Viteză de 30 km/oră. Interzis pe Transalpina pe timpul nopţii

Conducătorii auto sunt informați că viteza maximă de deplasare pe cel mai înalt drum din țară este de 30 km/h. reprezentanţii de la Compania Naţională de Drumuri Naţionale şi Autostrăzi din România informează că vitexa maximă pe porţiunea curpinsă între Rânca şi Obârşia Lotrului este de 30 de kilometri la oră.

transalpina (1)

“DN67C (Transalpina) a fost redeschis între kilometri 34+800 (Rânca, judeţul Gorj) și 59+800 (Obârşia Lotrului). Pe acest sector de drum, accesul autovehiculelor este interzis în intervalul orar 20:00-07:00, iar viteza maximă de deplasare este de 30 km/h. Este instituită şi restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone”, arată cei de la CNADNR.

La începutul acestui an Executivul a alocat bani pentru lucrările de modernizare care au loc pe acest troson. La acel moment, Guvernul a aprobat indicatorii tehnico – economici aferenţi obiectivului de investiţii „Consolidare şi protecție versanți DN 7A km 63+200 – km 86+601”, judeţul Vâlcea. Mai exact este vorba de modernizarea drumului spre Voineasa, contract care are o valoare totală de peste 66 de milioane de lei. urmează a fi construite noi poduri şi reabilitat tot tronsonul.

[slideshow_deploy id=’36591′]

 

 



(Următoarea știre) »