Toamna caniculara pe scena politica

Alegerile parlamentare se apropie, iar partidele politice isi fac tot felul de calcule. Toamna anului 2016 se anunta a fi una extrem de calduroasa. Anuntul nu vine de la meteorologi, ci de la politicieni. Acestia anunta miscari de trupe pe scena politica in pragul alegerilor parlamentare. Cei de la PSD nu au emotii, ci spun ca au incredere in votul popular, iar Laurentiu Nistor, presedintele PSD Hunedoara spune ca Valea Jiului este importanta pentru formatiunea politica drept pentru care locul I pe listele pentru Senatul Romaniei ii va reveni unui social-democrat de aici.

05-Laurentiu-Nistor-13546-1

„Toamna politica pentru PSD este o continuare a primaverii politice. Noi am inceput din primavara, pregatim prin tot ceea ce facem si vrem sa demonstram cetatenilor judetului si cetatenilor tarii ca PSD este partidul celor multi, partidul care se implica in rezolvarea problemelor cetatenilor din Romania si intotdeauna, de cate ori am fost la guvernare, PSD a demonstrat ca s-a tinut de cuvant. La ora actuala pot confirma doua nume, doamna deputat Natalia Intotero si domnul Ilie Toma, care sunt pe locul II si III. In cel mai scurt timp vom definitiva lista si la deputati si la senatori. Valea Jiului are un loc onorabil pentru noi, pentru judet, este locul I la senat”,  a declarat Laurentiu Nistor, presedintele PSD Hunedoara.

In luna septembrie, social democratii vor avea un congres in cadrul caruia vor stabili cine sunt candidatii pentru alegerile parlamentare.

[slideshow_deploy id=’27126′]