Câștigătorii competițiilor sportive din cadrul Zilelor Municipiului Petroșani au fost premiați

Autoritățile locale din municipiul Petroșani au răsplătit astăzi cu diplome, cupe și premii în bani câștigătorii competițiilor sportive desfășurate de-a lungul săptămânii trecute, în cadrul ”Zilelor Municipiului Petroșani.”

sport1

”Festivitatea de astăzi dedicată premierii tuturor sportivilor, mici și mari, angrenați în concursurile de cross, șah, tenis de masă, tenis de câmp, fotbal, orientare turistică, marchează încheierea zilelor municipiului. Au fost premiați în total 116 sportivi, pe mai multe categorii de vârstă, începând de la juniori de doar 6 ani până la pensionari. Mulțumesc tuturor celor ce s-au implicat în organizarea și desfășurarea activităților cuprinse în cadrul celei de XV-a ediții a Zilelor Municipiului Petroșani”, a declarat primarul Tiberiu Iacob Ridzi la festivittea de astăzi.

Concursurile de cros, pe diferite categorii de vâstă, au fost câștigate de Eduard Andronache, Sofia Piscureanu, Rareș Jitaru, Anastasia Boanță, Denis Florea, Ioana Badea, Stefan Codrea, Eliza Tuduriu, Cosmin Mârza, Miruna Mălăuță, Ștefan Diaconu, Crina Buzgan, Ioan Cazacu și Monica Codrea.

La șah, tot pe diferite categorii de vârstă, s-au remarcat drept campioni Ioan Lupșe, Iris Antal, Claudiu Grău, Andreea Albescu, Raul Gircsis, Oana Șchiopu, Marin Michi, Niculae Cristocea. ț

sport2

sport3Campionatul de fotbal a fost câștigat de echipa EM Livezeni, pe locul secund situându-se echipa de la ”Căsuța albastră”. De asemenea, sportivul Mihai Cerna a fost distins cu premiul pentru cel mai bun jucător al competiției.

sport5La tenis de masă, câștigători au fost Daria Sârbu, Denisa Bizic, Briana Vlaic, Radu-Lucian Moldovan, Raul Sebastian Birța și Nicolae Roibu, în timp ce la tenis de câmp au câștigat Georgiana Clapon, Bogdan Vasilescu, Alice Abraham, Alexandru Ciurea, Victoria Macavei, Bogdan Lazăr, Andra Lazăr și Alexandru Beți. Proba de dublu a concursului de tenis de câmp a fost adjudecată de perechea Constantin Enescu-Gabriel Băluș.

Ineditul concurs de orientare turistică, pe echipe, organizat la Petroșani cu ocazia Zilelor Municipiului, a fost câștigat de echipa ”Prăduitorii” de la Colegiul Economic Hermes (la băieți), respectiv de echipa ”Veverițele” de la Școala Gimnazială nr. 7 (la fete). Proba rezervată echipelor mixte a fost cîștgată de echipa ”Un Decima” de la Școala Gimnazială nr. 7, iar proba destinată celor mici (clasele I-IV) a fost câștigată de ”Prichindeii” de la Școala gimnazială nr. 2.

[slideshow_deploy id=’20328′]