Buhăescu: ”Fiecare cetățean responsabil trebuie să învețe cum se acordă primul ajutor !”

primajutor1Astăzi, la Primaria orașului Uricani, a avut loc un exercițiu de prim ajutor, în cadrul căruia mai mulți funcționari pubilci au primit informații utile din partea reprezentanților Crucii Roșii despre cum trebuie acordat corect primul ajutor, în diverse situații în care este nevoie de acest lucru.

Evenimentul a fost organziat de Subfiliala de Cruce Roșie din Lupeni, în cadrul unui proiect comun deruat cu reprezentanții autorităților publice locale din orașul Uricani.

La exercițiul de prim ajutor a participat și primarul orașului Uricani, Dănuț Buhăescu.”Cred că acest exercițiu este binevenit și, în același timp, necear. Desigur, nu dorim să avem nici un fel de incidente în orașul nostru care să implice victime. Dar în aceași timp avem datoria să fim pregătiți, fiecare dintre noi, să intervenim eficient și, mai ales, corect, atunci când – Doamne ferește ! – e cazul să facem acest lucru. Eu ced că fiecare cetățean responsabil trebuie să învețe cum se acordă primul ajutor și, pe acest considerent, le mulțumesc celor de la Crucea Roșie pentru felul în care acționează în această direcție”, a declarat Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

primajutor2

[slideshow_deploy id=’20328′]