Minerii nu mai au cu ce lucra

Minerii nu mai au piese de schimb și materiale, iar furnizorii Complexului Energetic Hunedoara refuză să aprovizioneze societatea. Furnizorii Complexului Energetic Hunedoara refuză să își mai ofere serviciile societății.

minerisubteran_225979

După ieșirea CEH din insolvență situația sociatății s-a agravat, iar potrivit președintelui Sindicatului Muntele, Darius Câmpean, deja se văd primele efecte ale deciziei instanței.

“Situația Complexului Energetic Hunedoara este foarte gravă din cauză că avem mari probleme din cauza furnizorilor de materiale și pese de schimb. Aceștia vor plata pe loc pentru materilalele furnizate”, a declarat Darius Câmpean, preșdeintele SIndicatuluI Muntele.

Dacă furnizorii nu mai aduc piese și materiale de schimb la CEH există riscul ca activitatea să înceteze, iar acest lucru ar duce la și mai multe dificultăți financiare.

“Pentru a avea o mică șansă e important ca CEH să funcționeze, minele să dea producție pentru producerea energiei electrice ce urmează a fi vândută”, a mai subliniat Darius Câmpean.

Și oficialii CEH subliniau că “posibila oprire a activităţii societăţii va conduce implicit şi la sistarea furnizării agentului termic necesar încălzirii populaţiei”

[slideshow_deploy id=’36591′]

 



(Următoarea știre) »