FOTBAL / În Liga 4 Hunedoara, din cele două restanțe s-a jucat doar una

rosuSâmbătă, la Uricani s-a disputat partida restanță dintre Minerul Uricani și Metalul Crîșcior. Cea de-a doua partidă restanță, Universitatea Petroșani – Jiul Petroșani, a fost din nou amânată, din cauza terenului impracticabil.

Minerul Uricani, la prima victorie din acest campionat, reușește un scor fabulos de 5 – 1, dar nu oricum.

În partida de la Uricani au fost câteva scântei, sancționate de altfel de centralul Sergiu Stanca din Orăștie.

Antrenorul uricănenilor, Vasile Scurtu, s-a prezentat pentru această partidă cu o echipă întinerită, toți sportivii având sub 20 de ani.

În declarațiile sale de după victoria celei mai vestice echipe din Valea Jiului, Scurtu s-a arătat foarte fericit de victoria tinerei sale echipe, promițând de altfel ca în returul campionatului să demonstreze că Minerul Uricani va avea „un cuvânt greu de spus”.

Chiar dacă, din minutul 29, Minerul rămâne doar în zece jucători pe teren, prin eliminarea lui Traian Cîmpean, până la finele primei reprize, gazdele administrează oaspeților o furtună de goluri, patru mai exact, prin Florin Suvac (min 3), Daniel Scurtu (dublă min 22 și 27) și Petrică Romanesc (min 35).

Repriza secundă mai aduce câte o eliminare pentru fiecare echipă în parte, Alin Bratima în min 70 (Metalul Crîșcior) și George Preoteasa în min 75 (Minerul Uricani).

Tot în cea de-a doua parte a jocului, Metalul Crâșcior reușește, cu greu, să marcheze singurul lor gol în această partidă prin Sebastian Șerban (min 82), însă după numai cinci minute vine și cel de-al cincilea gol al uricănenilor prin Adi Țâmpu (min 87).

Pe lângă cele trei cartonașe roșii, partida de la Uricani a mai fost colorată cu încă patru cartonașe galbene, câte două de fiecare echipă.

Având acum patru puncte în clasament, Minerul Uricani urcă pe locul 11, Metalul Crîșcior fiind acum pe ultima traptă a clasamentului.

[slideshow_deploy id=’41494′]



« (Știre anterioară)