Lucrările de intervenție la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Deva s-au finalizat la termenul anunțat

pediatriedeva1Consiliul județean Hunedoara informează că lucrările de intervenție la Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Deva s-au finalizat la termenul anunțat.

Lucrările au demarat la începutul lunii noiembrie 2016. Consiliul Județean Hunedoara, condus la acea vreme de Laurențiu Nistor, a alocat 550.000 de lei pentru aceste reparații de primă necesitate. În 28 decembrie 2016, în prezența noului președinte al Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, a proiectantului și a constructorului, s-a întrunit comisia de recepție a lucrării.

Lucrările de primă urgență au vizat refacerea acoperișului, prin înlocuirea lemnăriei și a învelișului din țigle. De asemenea, au fost montate jgheaburi și burlane noi pentru preluarea apei de ploaie. La etajele II și III au fost reparate ferestrele. Saloanele, cabinetele medicale, băile, holul și celelalte săli au fost zugrăvite și igienizate, iar pe pardoseală s-a montat tarchet. De asemenea, au fost înlocuite saltelele din saloane.

”În anul 2017, Consiliul Județean Huneodara va aloca alte fonduri pentru reparații la parter și etajul I al clădirii de patrimoniu care adăpostește Secția Pediatrie”,  a declarat Mircea Bobora, președintele Consiliului județean Hunedoara.

pediatriedeva2

***

pediatriedeva3

***

pediatriedeva4

[slideshow_deploy id=’13835′]



(Următoarea știre) »