Bugetul local al municipiului Lupeni – 37.407,18 mii lei

Bugetul local al municipiului Lupeni a fost prezentat. Primele prognoze arată că veniturile sunt mai mici decât cheltuielile, însă pe parcursul anului se poate realiza echilibrarea. Pentru anul acesta sunt prognozate și investiții.

“Bugetul local al municipiului Lupeni pentru anul 2017 se stabilește la venituri în sumă de 37407,18 mii lei și la cheltuieli în sumă de 42444,03 mii lei”, arată proiectul de buget al municipiului Lupeni pentru anul 2017.

 

Potrivit primarului interimar al municipiului Lupeni, bugetul se va echilibra pe parcursul anului.

“Bugetul se poate echilibra pe parcursul anului. Noi l-am structurat în funcție de încasări și l-am stabilit corect să știm de unde ne reglăm și cum. Dacă îl facem numai să fie făcut și nu e cinstit ne mințim singuri. Mai bine să fie cum e în realitate. Cu încasările stăm foarte bine, chiar și la gunoi vine lumea și încheie contracte. Am crezut că oamenii vor fi reticenți, dar vin și încheie contractele. Stăm mai bine decât anul trecut”, a declarat Iacob Mesaroș, primarul interimar al municipiului Lupeni.

 

Potrivit edilului, în buget sunt cuprinse și investiții.

“Am adăugat la unele lucrări, la altele am rămas să mai tăiem să punem în alte părți. Așteptăm să vedem exact ce se va întâmpla cu proiectele care le-am depus pe OUG 28, la București și dacă vom mai primi fonduri de la ADR ceea ce era prevăzut acum vom muta în altă parte. Dar așteptăm să vedem ce primim de la ADR”, a mai spus sursa citată.

Bugetul municipiului Lupeni aferent anului 2017 va fi aprobat abia în luna aprilie.

[slideshow_deploy id=’20328′]