Bazinul de înot, terapie pentru cei mici și pentru cei mari

Bazinul de înot didactic din Petroșani este o sursă de sănătate. Zeci de mii de copii din întreaga Vale a Jiului s-au bălăcit la bazin de la inagurare și până în prezent. Și adulții beneficiază de facilitățile oferite de bazinul de înot de la Petroșani, singurul din Valea Jiului. Deși cifrele indică pierderi în balanța activității de la bazinul didactic, edilii au satisfacția că acest edificiu este o sursă de sănătate dobândită prin mișcare.

“În ceea ce priveşte Bazinul de înot didactic Petroşani, în anul 2016 s-au cheltuit 319.599,38 lei din bugetul local pe materiale, servicii şi facturi utilităţi şi s-au încasat venituri proprii în sumă de 163.667 lei din bilete, abonamente şi chirie de la instructorii de înot. De asemenea s-au organizat concursuri de înot, s-a pus la dispoziţia celor cu dizabilităţi medicale bazinul”, arată raportul Primăriei Petroșani.

Investiția de la Petroșani este luată ca model și de ceilalți edili din Valea Jiului. Autoritățile locale de la Petrila vor să obțină finanțare pentru realizarea unui astfel de bazin pe raza localității.

[slideshow_deploy id=’20328′]



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »