Remediul natural prin care îţi cureți rinichii de toxine și elimini pietrele. Ai nevoie doar de asta

Rinichii joaca un rol foarte important în funcțiile de zi cu zi ale organismului. Aceste organe filtrează aproximativ 150 litri de sânge pentru a produce aproximativ 1 până la 2 litri de urină, care conține din deșeuri și lichide suplimentare. Mai mult decât atât, rinichii mențin electroliți stabili, cum ar fi potasiu, sodiu și fosfații, care ajută la reglarea tensiunii arteriale și produc hormoni care produc celulele rosii din sange si pastreaza oasele puternice.

Pietrele la rinichi pot fi eliminate cu acest remediu uimitor făcut în casă:

Ingrediente:

  • o mana de patrunjel;
  • frunze de coriandru;
  • apă.

Mod de preparare:

Procedura este foarte simpla. Luați o grămadă de pătrunjel și una de Coriandru și spălați-le bine. Tăiați frunzele în bucăți mici și puneți-le într-o oală. Apoi, turnați apă peste ele și fierbeți-le timp de 12 minute. Lăsați-le apoi să se răcească. Apoi, strecurați amestecul și transferați lichidul într-un recipient curat. Depozitați-l în frigider să se răcească.

Beți câte un pahar pe zi. În curând veți observa că excesul de sare și toxinele sunt eliminate din organism prin urinare. Patrunjelul si coriandrul sunt cele mai benefice plante medicinale pentru curațarea rinichilor. Aveți posibilitatea să utilizați pătrunjel sau coriandru, sau le puteți combina.

Din nefericire, cei mai mulți dintre medici nu aproba astfel de metode alternative de curățare a rinichilor. Ei apelează, în general, la medicamente convenționale care sunt slab eficiente și cauzează mai mult rău decât bine.

Sursă: sanatatea.ro

 

[slideshow_deploy id=’27126′]