Modernizarea și dotarea Spitalului Municipal, în atenția candidatului de primar al PSD Lupeni, Lucian Resmeriță

”Cuvântul ”Sănătate” trebuie să fie pentru noi, cetățenii din municipiul Lupeni, mai mult decât o simplă și frumoasă urare transmisă celor dragi. Când vorbim despre sănătate, trebuie să abordăm cu maximă seriozitate prezentul și viitorul Spitalului Municipal Lupeni”, spune Lucian Resmeriță.

Candidatul propus de PSD Lupeni pentru funcția de primar al municipiului Lupeni consideră că Spitalul Municipal din Lupeni este una din cele mai importante instituții publice din zona de vest a Văii Jiului și, în acest context, acesta își propune să acorde o atenție aparte dezvoltării infrastructurii și dotării acestuia, dar și dezvoltării de noi specializări medicale și creșterii calității actului medical.

”S-au făcut pași importanți, în ultimii ani, și în ceea ce privește modernizrea Spitalului Municipal Lupeni. Este acum de datoria noastră, iar eu ca primar îmi voi asuma acest lucru, să punem în valoare această unitate medicală, cu medicii pe care-i avem, prin atragerea de noi cadre medicale și deschiderea de specializări noi, prin punerea în funcțiune a aparaturii moderne care a fost deja achiziționată și prin achiziția de noi aparate medicale performante. Voi avea în vedere toate aceste lucruri”, spune Lucian Resmeriță.

Ambițiile lui Lucian Resmeriță în ceea ce privește dezvoltarea unității medicale de la Lupeni sunt și mai mari. Acesta dorește să implementeze un nou proiect de investiții care va avea ca scop modernizarea corpului vechi al Spitalului Municipal Lupeni. Mai mult, având în vedere că Lupeniul este deja o stațiune montată extrem de căutată în sezonul de iarnă, ca primar, Lucian Resmeriță își propune să realizeze un proiect de extindere și modernizare a sediului Salvamont din stațiunea Straja și să demareze un proiect de amenajare, în vecinătatea Spitalului Municipal, a unui heliport destinat intervențiilor de urgență cu elicoptere SMURD, în caz de necesitate.

”Toate aceste lucruri care țin de preocupările administrației locale pentru sănătate sunt chestiuni de la care nu voi face rabat. Oamenii din Lupeni au nevoie de servicii medicale de calitate, de echipamente medicale de ultimă generație, de certitudinea că aici, la Spitalul din Lupeni, pot beneficia de tratamente pentru sănătate la fel ca în orice mare oraș al țării. Iar eu, ca primar, voi face tot ceea ce pot pentru a le asigura acest lucru”, a declarat Lucian Resmeriță.

Material electoral realizat de Exclusiv Media Group la comanda Organziației județene PSD Hunedoara, Cod AEP mandatar 21170004

[slideshow_deploy id=’36591′]