Încă un bloc reabilitat termic, la Petrila

Autoritățile locale de la Petrila anunță că blocul 6 de pe strada Muncii va fi reabilitat. Acesta este doar unul din imobilele care urmează a fi reabilitate, pentru că edilii au în plan anveloparea mai multor blocuri. Acolo unde este cazul vor fi montate și geamuri noi.

“În cazul în care, din vina sa exclusivă, executantul nu reușește să-și îndeplinească obligațiile asumate prin contract, atunci achizitorul este îndreptățit de a deduce din prețul contractului, ca penalități, o sumă echivalentă cu 0,01 % din valoarea lucrărilor aflate în întârziere pentru fiecare zi de întârziere, până la îndeplinirea efectivă a obligațiilor. În cazul în care achizitorul nu onorează facturile în termen de 30 de zile de la expirarea perioadei convenite, atunci acesta are obligația de a plăti, ca penalități, o suma echivalentă cu 0,01% din plata neefectuată pentru fiecare zi de întârziere, până la îndeplinirea efectivă a obligațiilor”, arată contractul.

Peste două milioane de lei este valoarea contractului. De precizat este faptul că Petrila are cele mai multe blocuri reabilitate termic.

[slideshow_deploy id=’17636′]



« (Știre anterioară)