Pregătiți de polițiștii hunedoreni

Mai mulți ofițeri și agenți de poliţie, formaţi în şcolile MAI, vor ajunge și în județul Hunedoara, unde timp de un an, respectiv şase luni de zile, vor fi iniţiați în tainele acestei meserii.
Tinerii polițiști îşi vor desfăşura activitatea structurile centrale şi teritoriale ale Inspectoratului General pentru Imigrări, printre ele și Biroul pentru Imigrări Hunedoara. „Cu forţe proaspete şi cu mult entuziasm după depunerea jurământului şi înaintarea în primul grad profesional, 15 tineri, absolvenţi ai promoţiei din acest an a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, repartizaţi în cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, au debutat în cariera de ofiţer.
(…) De asemenea, începând de săptămâna viitoare, 23 de absolvenţi ai Şcolii de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră ” Avram Iancu” Oradea şi doi ai Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă ,,Pavel Zăgănescu” Boldeşti, promoţia iulie 2018, vor face primii paşi în carieră sub îndrumarea poliţiştilor de imigrări.
Plini de speranţe, noii poliţişti de imigrări au ieşit pe porţile şcolilor dornici să îşi ocupe locurile atribuite şi să pună în aplicare cunoştinţele acumulate în anii de studii. Repartiţia s-a făcut luând în considerare media de absolvire, opţiunile acestora şi nevoia de personal existentă la nivelul Inspectoratului General pentru Imigrări”, se arată într-un comunicat al instituției.
[slideshow_deploy id=’20328′]