Se pregătesc amenzi usturătoare pentru mașinile parcate neregulamentar în municipiul Vulcan

Imagini de genul celei alăturate, cu autoturisme parcate pe trotuare sau pe spațiul verde nu vor mai fi văzute, în scurt timp, pe raza municipiului Vulcan. Sau, dacă totuși vor exista ”curajoși” care să-și asume în continuare parcarea neregulamentară a mașinilor pe domeniul public al localității, Poliția locală își va face datoria și va aplica amenzi usturătoare contravenienților.

Atenționarea vine chiar din partea primarului Cristian Merișanu, care precizează că vor urma controale pe raza întregii localități pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile legale cu privire la parcarea mașinilor pe domeniul public al municipiului Vulcan. ”Atenționăm cetățenii municipiului Vulcan că vor urma controale și sancțiuni pentru cei care parchează pe aleile pietonale, zonele verzi și zonele unde parcarea este interzisă! Rugăm toți proprietarii de mașini să elibereze zonele enumerate mai sus. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, spune primarul Cristian Merișanu.

Măsura este susținută de o mare parte a cetățenilor care, de altfel, au reclamat disconfortul creat de parcarea neregulamentară a mașinilor, îndeosebi în zonele interioare din cartierele de locuințe. În același timp însă, proprietarii de autoturisme apreciază că, în lipsa locurilor de parcare suficiente destinate riveranilor, practic nu au o altă soluție pentru a-și parca autoturismele și invită administrația locală ca, înainte de a trece la sancțiuni, să ofere și alternative cu privire la locurile de parcare de pe raza localității.