TOP 7 tipuri de încălțăminte de damă care te vor face să arăți fabulos indiferent de sezon

Află care este trendul anului 2022 în funcție de anotimp și ce se poartă în materie de încălțăminte pentru a fi mereu în pas cu moda. Alegând corect perechea de încălțăminte, îți va evidenția ținuta vestimentară, dar cel mai important, îți va pune în valoare corpul.

A sosit vara, cel mai așteptat sezon de către femei pentru a-și etala piesele de rezistență din garderobă, însă te-ai gândit ce vei purta în sezonul rece ce va urma? Indiferent că alegi să-ți achiziționezi perechea ideală pentru vara aceasta sau pentru perioada toamnă-iarnă, ai la dispoziție o întreagă colecție de încălțăminte damă de la Adona, căreia cu siguranță nu-i vei rezista.

Iată tipurile de încălțăminte ideale fiecărui sezon în parte, încălțăminte care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei 

  1. Pantofii

Fie că optezi pentru o pereche de pantofi cu toc înalt, cu toc mediu sau cu talpă joasă, se va integra perfect în multe stiluri vestimentare și diferite ocazii, precum evenimente sofisticate, aniversări, ținute casual și ținute office. Trebuie să știi că aceștia se pot purta atât în sezonul cald, cât și în cel friguros.

  1. Sandalele

Există o multitudine de modele, cu toc sau fără, care pot fi asortate atât unei ținute elegante, cât și unei ținute de zi cu zi, oferind comoditate și o bună aerisire a piciorului. Sandalele sunt ideale de purtat în anotimpurile calde, fiind un tip de încălțăminte ce aparține sezonului primăvară-vară.

  1. Papucii

Așa cum bine știi, moda este într-o continuă schimbare și expansiune, iar papucii au devenit din cea mai comodă încălțăminte de casă, în cea mai comodă încălțăminte de stradă, care este potrivită atât ținutelor elegante, cât și celor casual, evident, în sezonul cald.

  1. Încălțămintea sport

Uneori, încălțămintea elegantă îți va da bătăi de cap, iar cea mai bună modalitate este schimbarea acesteia cu încălțămintea sport. Fie că ești o persoană care preferă mișcarea și plimbările în aer liber sau pur și simplu, preferi comoditatea, pantofii sport nu ar trebui să îți lipsească din pantofar, deoarece se pot purta indiferent de sezon.

  1. Ghetele

Se potrivesc perfect mai multor tipuri de ținute vestimentare, aducându-le un plus de personalitate, dar și de lejeritate. Sunt ideale pentru zilele răcoroase de la locul de muncă sau pentru o plimbare relaxantă prin ploaie, fiind încălțămintea ce se integrează în anotimpurile reci, sezonul toamnă-iarnă. 

  1. Botinele

Adu plusul de eleganță și rafinament ținutei tale cu ajutorul unei perechi de botine, concepută să fie asortată diverselor stiluri vestimentare și care poate să fie purtată în 3 din 4 anotimpuri, toamna, iarna și primăvara, atunci când temperaturile nu sunt foarte scăzute.

  1. Cizmele

Cu toc sau fără, sub genunchi sau peste genunchi, cizmele au fost, sunt și vor fi întotdeauna piesa de rezistență a unei ținute, fie că este vorba de o ocazie prin care se impune eleganță, fie stilului casual / office. Acestea sunt ideale pentru sezonul rece, excepție făcând cizmele de vară, decupate sau cu model perforat.

Mergi la un eveniment important, la job, o sesiune de shopping sau la plimbare? Accesorizează și asortează-ți armonios ținutele cu perechea de încălțăminte ideală vremii de afară, dar și vremurilor și tendințelor vestimentare în care ne aflăm.

 Sursa foto: unsplash.com