Târg de Crăciun la Berryland, lângă Hațeg

Proprietarii Complexului turistic ”Berryland” de la Gânțaga, comuna Bretea Română de lîngă Hațeg anunță că vor deschide, în acest an, pe apreciatul tărâm al fructelor de pădure, un Târg de Crăciun destinat vizitatorilor.

În acest scop, producătorii de produse locale, obiecte, meșteșugărești, haine, dulciuri, decorațiuni artizanale etc. sunt invitați să contacteze proprietatea pentru a face parte din acest proiect special, menit să aducă magia Crăciunului în acest frumos loc de poveste din județul Hunedoara. La dispoziția acestora sunt puse 21 de locuri, exclusiv pentru producători locali, care se pot înscrie la telefon: 0775 860 469 sau prin e-mail, la adresa continentalberries@gmail.com până la data de 15 noiembrie 2023.

Nu vor lipsi de la Târgul de Crăciun de pe domeniile Barryland nici fasolea cu ciolan, deliciosul gulaș sau plăcintele și cozonacul, așa cum nu vor lipsi nici vinul fiert și ceaiul cald.

Și pentru că Moșul Crăciun, cel darnic și bun, trebuie să ajungă la fiecare copil, cei de la Berryland s-au gândit să organizeze și o campanie umanitară. Astfel, toți copiii, și nu numai, sunt așteptați să doneze, în tolba Moșului, câte o jucărie, o carte, ori un articol de îmbrăcăminte sau încălțăminte. Toate acestea vor ajunge, în Ajun de Crăciun, la copiii din orfelinatele aflate în custodia bisericii ortodoxe pentru ca, astfel, magia Crăciunului să ajungăp și la micuții cu care viața a fost mai puțin darnică.

Publicul este așteptat la Târgul de Crăciun Barryland pe toată durata lunii decembrie !