Primarul Dănuț Buhăescu și echipa sa, mesageri ai primăverii pentru femeile din Uricani

Primarul Dănuț Buhăescu și echipa sa, mesageri ai primăverii pentru femeile din Uricani

Într-un alt gest de eleganță și de cuvenită atenție acordată oamenilor din Uricani, reprezentanții administrației publice locale din acest oraș, în frunte cu primarul Dănuț Buhăescu și viceprimarul Corneliu Braia, dar și împreună cu o bună parte din consilierii locali ai Uricaniului au fost, în aceste zile, mesageri ai primăverii.

Vizate au fost, în primul rând, doamnele și domnișoarele din această localitate, cărora liderii comunității uricănene le-au oferit, cu drag, mărțișoare cu… noroc, sub forma unor elegante frunze de trifoi cu patru foi, îngemănate cu șnurul împletit înn alb și roșu, semn că primăvara anului 2024 trebuie să fie, pentru femeile Uricaniului, una senină, frumoasă, norocoasă.

”Este un gest pe care îl facem din considerație pentru femeile din orașul Uricani, în semn de recunoștință și admirație pentru ceea ce ele reprezintă pentru fiecare bărbat, pentru fiecare familie, pentru comunitatea noastră, în general. Se spune că o casă merge bine, urmându-și drumul spre prosperitate, acolo unde în spatele unui bărbat energic și muncitor, există o femeie puternică și devotată. Tot așa e și în comunitatea noastră, unde simțim sprijinul constant, împlicarea și devotamentul femeilor din Uricani inclusiv în munca noastră de a face din comunitatea uricăneană una frumoasă, apreciată, prosperă. Iar pentru asta și încă pentru multe altele, în această săptămână specială care le este dedicată femeilor, le mulțumim și le asigurăm că au un loc binemeritat în tot ceea ce, împruenă, reușim să facem în și pentru comunitatea noastră”, a declarat primarul orașului Uricani.

Acțiunile de acest fel vor continua la Uricani pe tot parcursul acestei săptămâni, una care este dedicată primăverii, dar mai ales celor care o simbolizează în cel mnai frumos mod: doamnele și domnișoarele din această frumoasă și unită comunitate a Văii Jiului.