Sute de oameni l-au însoțit pe Lucian Resmeriță la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar al municipiului Lupeni

Sute de oameni l-au însoțit pe Lucian Resmeriță la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar al municipiului Lupeni

Social-democratul Lucian Resmeriță este primul om politic din Valea Jiului care și-a depus oficial dosarul de candidatură pentru un nou mandat de primar al municipiului Lupeni, împreună cu echipa de consilieri locali ai PSD Lupeni.

Peste 3000 de cetățeni ai municipiului Lupeni au semnat pe listele de susținători ai lui Lucian Resmeriță, iar alte câteva sute de oameni au ținut să-l însoțească astăzi de la sediul de campanie al PSD Lupeni până la Primărie, demonstrând astfel, încă o dată că, la Lupeni, PSD este cu adevărat o mare familie.

Încrederea și susținerea cetățenilor muinicipiului Lupeni nu rezidă însă doar din argumentul apartenenței primarului Lucian Resmeriță la Partidul Social Democrat, ci este un răspuns firesc al locuitorilor municipiului Lupeni la performanețele acestuia în fruntea administrației publice locale din ultimii 7 ani. Recunoaște acest lucru și primarul Lucian Resmeriță, care spune că, împreună cu echipa consilierilor PSD a reușit, numai în mandatul precedent să aducă în comunitatea locală fonduri însumând peste 95 de milioane de euro, pentru implementarea unor proiecte de dezvoltare locală. ”Sunt resurse financiare fără precedent pe care am reușit să le atragem în municipiul Lupeni, dar ceea ce este și mai important, este că ele s-au concretizat în proiecte de dezvoltare locală deja finalizate sau aflate în plin proces de implementare, în toate domeniile de interes din comunitatea noastră locală. Am investit în modernizarea drumurilor, străzilor, aleilor pietonale și parcărilor, am investit în modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare, am realizat cele mai mari investiții în domeniul educației într-o serie de proiecte care vizează toate instituțiile de învățământ din municipiul Lupeni, am atras sume considerabile pentru modernizarea infrastructurii de la Spitalul municipal și în dotarea cu aparatură de ultimă generație, am investit în redeschiderea cinematografului, în sport și cultură ș.a.m.d.”, spune primarul Lucian Resmeriță.

Acesta spune că tot acest progres a fost posibil pentru că primarul PSD a avut în acest mandat suportul unei majorități în Consiliul local al municipiului Lupeni, dar și sprijin din partea Consiliului județean Hunedoara, tot așa cum a avut sprijin total din partea Organizației municipale PSD Lupeni și Organziației județene PSD Hunedoara. ”Fără piedicile puse în Consiliul local de alte partide care, în primul meu mandat nu au făcut altceva decât să încerce să blocheze orice proiect de dezvoltare locale, am reușit în acest mandat, în care cetățenii municipiului Lupeni au creditat PSD cu peste două treimi din votul lor, să punem în aplicare un program de dezvoltare care a devenit exemplu pentru multe administrații locale chiar mai mari din România. Rezultatele muncii noastre sunt apreciate de toți cetățenii municipiului Lupeni, cărora le mulțumesc pentru sprijin, pentru că mi-au fost în permanență alături, așa cum sunt convins că vor fi, în număr și mai mare la alegerile din acest an. Îmi doresc să obținem un rezultat și mai bun decât la precedentele alegeri și de aceea, am adus alături de mine, în echipa de consilieri, oameni care și-au dovedit propria performanță acolo unde-și desfășoară activitate, oameni implicați și devotați comunității, alături de care putem continua, cu un elan și mai mare, dezvoltarea municipiului Lupeni. Pentru că nu vreau să mai avem în Consiliul local oameni ai altor partide, care au demonstrat că nu au alt scop decât acela de a bloca proiectele noastre, de a bloca dezvoltarea comunității noastre”, a declarat Lucian Resmeriță, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni.

Acesta spune că, în egală măsură, este foarte important ca alegătorii să aibă în vedere și susținerea președintelui CJH, Laurențiu Nistor și a echipei de consilieri județeni a PSD. ”Domnul președinte Laurențiu Nistor a demonstrat că este partenerul nostru în ceea ce privește dezvoltare municipiului Lupeni. Datorită sprijinului pe care ni l-a oferit, împreună cu echipa PSD din Consiliul județean, am putut face investiții care să dezvolte stațiunea turistică Straja. Avem acum în derulare alte investiții care se vor materializa, în scurt timp, în asfaltarea unor importante tronsoane de drum de pe DN 66, la intrarea și ieșirea din municipiul Lupeni, în punerea în funcțiune a noului serviciu public de transport verde Green Line. Îi mulțumesc domnului Laurențiu Nistor pentru tot acest sprijin, așa cum îi mulțumesc senatorului Cristian Resmeriță, liderul Organizației PSD Lupeni, pentru sprijinul constant pe care ni-l acordă. Fără acest sprijin politic nu am fi putut avea atât de multe realizări, de aceea e  foarte important ca oamenii care mă susțin pe mine, ca primar, să-l susțină și pe domnul președinte Laurențiu Nistor pentru un nou mandat în fruntea CJH, așa cum e la fel de important să susțină PSD, și pentru Consiliul local, și pentru Consiliul județean. Pentru că doar împreună, ca o mare și unită familie, putem continua drumul pe care am pornit în dezvoltarea municipiului Lupeni”, a mai spus Lucian Resmeriță.

Încredințat că toate argumentele aduse în canpania electorală pentru alegerile locale de la 9 iunie 2024 de către Lucian Resmeriță și echipa PSD Lupeni sunt susținute prin fapte demonstate în acest mandat, dar și printr-un și mai abițios program electoral propus cetățenilor municipiului Lupeni, președintele Organizației PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță lansează colegilor de partid, dar și electoratului lupenean, provocarea unui rezultat istoric în alegerile de la 9 iunie. ”Ne propunem să câștigăm un nou mandat de primar cu Lucian Resmeriță și toate cele 21 de mandate de consilieri în componența viitorului Consiliu local al municipiului Lupeni. Ne propunem, de asemenea, ca PSD și domnul președinte Laurențiu Nistor să fie principala opțiune pentru cetățenii municipiului Lupeni și la votul pentru alegerea administrației județene”, a spus Cristian Resmeriță, liderul PSD Lupeni.

Odată cu depunerea oficială a candidaturilor la Biroul Electoral al Circumscipției din municipiul Lupeni, PSD demarează și activitățile de campanie electorală pentru alegerile locale de la 9 iunie 2024.