Proceduri în desfăşurare pentru reabilitarea sălii polivalente

7498_0000121138Sala sporturilor din Petroşani va intra în reabilitare, cel mai probabil, anul viitor. Compania Naţională de Investiţii cea care administrează edificiul a finalizat studiile de fezabilitate. Este pentru prima dată când procedura avansează atât de mult.

“Noi nu ne ocupam de nici o licitatie. Tot ce apartine de sala de jocuri este in domeniul Companiei Nationale de Investitii. Stiu ca sunt terminate studile de fezabilitate, expertizele tehnice si studiul energetic. Prima parte care era destul de complicata, stiu ca sunt facute. Niciodata nu am ajuns in aceasta faza din anul 2006 de cand am inceput demersurile oficiale, niciodata nu am ajuns intr-o asemenea etapa cu aceasta sala. Cred ca totul merge normal mai departe”,  a declarat Zoltan Toth, directorul CSS Petroşani.

Urmează ca cei de la Compania Naţională de Investiţii să scoată la licitaţie proiectul de modernizare a sălii de sport.

“Dupa aceasta etapa urmeaza proiectul tehnic si acolo vor fi licitatii cine sa faca proiectul si dupa aceea cine  sa preia lucrarile . Noi incercam sa grabim lucrarile ca sa se poata lucra acolo. Ne ajuta, avem sprijin din partea celorlalte unitati scolare si le multumesc pe aceasta cale ca au inteles sa ne sprijine si totul este in regula”,  a mai precizat sursa citată.

Până când sala polivalentă va fi reabilitată, sportivii îşi vor desfăşura activitatea în sălile de sport ale unităţilor şcolare de pe raza municipiului Petroşani.