A cerut arest la domiciliu pentru tentativă de viol

Un tânăr de 28 de ani din cartierul Sașa-Petroșani, mai veche cunoștință a poliștilor, a ajuns în arest preventiv după ce a încercat să-și violeze cumnata.

individul a cerut prin apărătorul său să fie cercetat în arest la domiciliu, sub control judiciar, ori altă măsură în afara arestului, însă solicitarea sa a fost respinsă de magistrații petroșăneni.

Tentativa de viol a avut loc înaintea sărbătorilor iar bărbatul, Vișinel Toader, a reușit să stea ascuns până înainte de Bobotează, în localitatea vecină Petrila. Polițiștii au reușit să dea de urma lui și l-au trimis direct după gratii. Potrivit anchetatorilor pe 16 decembrie, Vișinel Toader s-a îmbătat și după ce și-a bătut cumnata, a dus-o într-o grădină de pe marginea Jiului unde a vrut să abuzeze de ea. Femeia a scăpat din mâinile agresorului și a povestit totul sorei sale care a și anunțat Poliția Petroșani. Judecătorii au emis mandat de arestare pe numele recidivistului în penultima zi din 2014, însă acesta a reușit să se ascundă în Petrila. ”Întrucât bărbatul s-a sustras urmăririi penale, acesta a fost dat în urmărire naţională, iar în data de 05.01.2015 a fost depistat de poliţişti într-un imobil situat pe raza oraşului Petrila”, spun polițiștii. Toader a mai fost condamnat în trecut pentru furt, în special pentru componente de pe magistrala CFR care trece prin apropierea cartierului unde locuiește. Totodată, individul a cerut prin apărătorul său să fie cercetat în arest la domiciliu, sub control judiciar, ori altă măsură în afara arestului, însă solicitarea sa a fost respinsă de magistrații petroșăneni.

 



(Următoarea știre) »