Selecţie pentru 800 de căpşunari pentru Spania

800-de-căpşunari-se-recrutează-pentru-SpaniaAgentia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit din partea Firmei Surexport Compania Agraria SL cu sediul în Huelva, Spania o ofertă de locuri de muncă în vederea organizării unei selecţiei pentru domeniul agricol. Selecţia va avea loc în perioada 28-29.01.2015. la Casa de cultură a sindicatelor din Targu Jiu.
„Angajatorul spaniol oferă un număr de 800 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni. Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni”, precizează directorul executiv al Agenţiei Judeţene de Muncă Hunedoara, Rodica Peter.
Data estimată de angajare este 15.02.2015, iar timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi(cu pauza de o jumatate de ora) /39 de ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii. Salariul oferit este de 39,48 euro brut/ zi conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.
Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1 euro pe zi.
Transportul către locul de muncă este plătit de angajator şi se decontează din salariile pe care le va primi în timpul lucrat la firmă.
Perioada de probă pentru persoanele selectate este de 15 zile timp în care atât angajatul cât şi angajatorul pot rezilia unilateral contractul. Dacă în perioada de probă decizia de reziliere a contractului aparţine angajatului acesta va suporta din buzunarul propriu contravaloarea
drumului de întoarcere. În situaţia în care decizia aparţine angajatorului costurile drumului de întoarcere vor fi suportate de angajator.
„Sunt solicitate persoane apte pentru munca la camp.
Persoanele care au fost selectate si au lucrat la firma SUREXPORT in anul 2014 vor primi contract nominal si nu este necesar sa participe la o noua selectie.Pot participa la selectie atat persoane care detin NIE cat si persoane care nu au mai lucrat in Spania”, mai arată Rodica Peter.