La mulţi ani Gică Hagi !

HagiZi de sărbătoare pentru fotbalul românesc. Astăzi 5 februarie, simbolul sportului de rege din România, Gheorghe Hagi împlineşte 50 de ani.

Nici cei mai aspri ciritici de fotbal nu pot nega faptul  că prin viaţa lui, mult legată de terenul de fotbal, Gică Hagi a adus multă bucurie în inimile iubitorilor de fotbal din întreaga ţară.

La nici 18 ani a debutat în fotbalul mare, iar un an mai târziu era selecţionat de Mircea Lucescu la echipa naţională. După ce a câştigat de trei ori titlul de campion şi o Supercupă a Europei, Hagi a ales calea străinătăţii, acolo unde a scris o altă pagină frumoasă în istoria fotbalului.

Şi-a încheiat cariera de fotbalist la Galatasaray Istanbul, echipă cu care a câştigat de patru ori titltul în campionatul Turciei, o Cupă UEFA şi o Supercupă a Europei.

Purtător al tricoului cu numarul 10, coordonator de joc, incontestabil Gheorghe Hagi a fost cel mai iubit căpitan al echipei naţionale, iar prin abilităţile sale de fotbalist şi-a făcut mereu simţită prezenţa pe terenul de joc.

În prezent, Hagi, este patronul echipei Viitorul Constanţa, iar din 2013 a devenit şi antrenor al echipei.

Ne alăturăm cu caldură celor care astăzi îi urează „la mulţi ani” lui Gică Hagi şi îi dorim ca prin activitatea sa de antrenor să facă fotbalul cel puţin la fel de frumos pe cât l-a făcut în calitate de jucător.