Doi poliţişti din Petrila au fost medaliaţi la campionatul de judo al MAI

j1Poliţiştii Alexandru Scafariu şi Valentin Neagu din Petrila au obţinut medalii de bronz la Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

Doi poliţişti din Petrila se numără printre laureaţii campionatului de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, organizat în Sala Sporturilor din municipiul Deva.

„Alexandru Scafariu (Poliţia Oraşului Petrila) a obţinut locul III la categoria 35-45 ani, sub 100 de kg, Petru Achim (Serviciul Acţiuni Speciale Hunedoara) a obţinut locul III la categoria 35-45 de ani, peste 80 de kg, Călin Filipescu (Serviciul Acţiuni Speciale Hunedoara) a obţinut locul III la categoria sub 35 de ani, peste 100 de kg, iar Valentin Neagu (Poliţia Oraşului Petrila) a obţinut locul III la categoria peste 45 de ani, sub 90 de kg”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

j2Campionatul de Judo al MAI se află la cea de-a XXV-a ediţie şi a înregistrat peste 90 de sportivi din diferite structuri alea M.A.I. Din cadrul I.P.J Hunedoara au participat patru sportivi, toţi ocupând locuri pe podium, la diferite categorii.