Cupa PNL Vulcan la fotbal. Petrila favorită la titlu.

PNl PetrilaPNL Petrila este favorită la câştigarea turneului de fotbal organizat la Vulcan de organizaţia liberală din localitate.
Aşa cum era de aşteptat în finala mare au ajuns şi gazdele competiţiei, astfel încât meciul se va disputa între câştigătoarele grupelor Est şi Vest, respectiv PNL Petrila şi PNL Vulcan.

Turneul face parte din şirul de evenimente organizat cu ocazia împlinirii a 140 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, iar în urma confruntărilor din teren cele două echipe au reuşit să se impună în faţa contracandidatelor şi să-şi asigure locul în finala de vineri.

PNL Petrila este favorită la câştigarea titlului întrucât aceştia au „defilat” în meciurile împotriva colegilor de la Petroşani şi Aninoasa, învingându-le cu un scor categoric.
Tot vineri se va desfăşura, începând cu ora 17:00 şi finala mică, meci în care se vor întâlni PNL Aninoasa şi PNL Uricani, iar de la ora 18:00 va avea loc finala mare, meci în urma căruia se va stabili câştigătoarea turneului.

PNL 140Săptămâna liberală continuă, joi la Petrila, cu expoziţii foto, competiţii de şah între copii, dansuri populare, muzică uşoară şi nu în ultimul rând o masă rotundă în jurul căreia se va discuta despre istoria liberalismului în România şi cu precădere în Valea Jiului. Evenimetul va avea loc la Casa de Cultură „Ladislau Schmidt” începând cu orele 16:00, iar la acesta sunt invitaţi să participe toţi locuitorii oraşului şi nu numai.