EXPOZIȚIE DE REPTILE LA CASTELUL CORVINILOR DIN HUNEDOARA

Castelul Corvinilor din municipiul Hunedoara va fi gazda unei expoziții inedite de reptile vii pentru o lună de zile. Nevertebratele  fac parte din colecția privată a arădeanului Sandu Moisei, iar pe lângă informațiile pe care le primiți, puteți face poze sau chiar să atingeți aceste specii.

download (2)Vedeta expoziției este crocodilul pitic, originar din Vestul Africii care face parte din cea mai mică specie de crocodili din lume, fiind și singura specie cu ochii negri. Această specie este foarte rar întâlnită, motiv pentru care există doar trei astfel de specii în Europa.

Pe lângă această raritate, vizitatorii pot vedea șerpi precum boa, pinon și anaconda, iar dintre cei veninoși pot observa patru specii de șerpi cu clopoței, cinci de vipere și cobre. Pe lângă acestea sunt și numeroase șopârle, dar și varanul australian care este singurul care se poate deplasa pe membrele inferioare.

images-81Reptilele vii pot fi admirate până în data de 10 iulie  în cadrul expoziției organizate la Castelul Corvinilor din Hunedoara, de luni până vineri între orele 9-21.

Prețul unui bilet este de 7 lei pentru adulți, 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari, iar pentru grupuri de minim 10 persoane prețul unui bilet este de 4 lei, copiii sub 5 ani beneficiind de gratuitate.

 

[slideshow_deploy id=’14655′]