VIDEO Tragicomedie cu poliţişti: un echipaj din Călan a fost filmat în timp ce îndesa „un suspect” în portbagajul maşinii, ca pe un sac de cartofi

Trei poliţişti au fost filmaţi în timp ce au forţat un bărbat să intre în portbagajul autospecialei de Poliţie, pe care apoi l-au transportat la secţie. Incidentul s-a petrecut în faţa unui supermarket din Călan, iar agenţii nu au schiţat niciun gest de ezitare. Motivul: „suspectul” nu mai avea loc pe bancheta din spate.
646x404
Un incident ieşit din comun s-a petrecut în faţa unui supermarket din oraşul Călan. Un bărbat a fost obligat de poliţişti să intre în portbagajul autospecialei, pentru a fi transportat cu aceasta la secţie. Echipajul de poliţie a ajuns la faţa locului cu o maşină inscripţionată cu „Poliţia Locală”, iar potrivit martorilor oculari a intervenit pentru a aplana un conflict izbucnit în faţa unui supermarket din localitate. În scandal a fost implicat un grup de cerşetori, obişnuit să stea în faţa magazinului şi agenţii de ordine din supermarket. În imaginile trimise adevarul.ro de un martor ocular se vede cum un agent de pază loveşte un bărbat cu bastonul. Apoi, acesta se întoarce însoţit de doi prieteni care, la fel ca şi el, păreau a fi în stare avansată de ebrietate. Îi ameninţă pe agenţii de pază, deşi cu greu se ţin pe picioare.

Sursa:www.adevarul.ro

de Daniel Guţă