8 tipuri de femei care nu trebuie să ia anticoncepționale

               Toate femeile stiu ca pilula este folosita in principal pentru a preveni o sarcina neplanificata. Cu toate acestea, astazi exista multe femei care consuma aceste pastile pentru a vindeca alte probleme, cum ar fi durere severa, sangerari excesive, menstruatie neregulata, etc.

pilDesi astazi se obisnuieste sa se prescrie aceasta pilula pentru aproape toate femeile aflate la menstruatie, care le genereaza un disconfort, acestea ar trebui sa fie constiente de faptul ca, in ciuda beneficiilor sale, poate aduce, de asemenea si alte riscuri.

Conform studiilor, s-a ajuns la concluzia ca cei care folosesc pilula sunt la un risc mai mare de trei ori pentru coagularea sangelui, ceea ce poate duce la un accident vascular cerebral. Acesta, de asemenea, a constatat ca femeile care consuma noi tipuri de contraceptive sunt la risc mai mare decat cele care au consumat versiuni mai vechi de coagulare.

Daca credeti ca pilula poate implica un risc pentru dvs, aici puteti confirma oricare dintre efectele secundare ale pilulei care pun sanatatea in pericol:

Femeile cu o tendinta de coagulare a sangelui
Daca corpul dvs are probleme de coagulare sau mosteniti aceasta problema, nu ar trebui sa consumati pastile sau, cel putin, nu o faceti in timp ce nu este esential. Aceste metode contraceptive faciliteaza coagularea, prin urmare, expuneti corpul dvs la un risc dublu.

Femeile obeze
Daca suferiti de obezitate, nu trebuie sa luati pastila daca nu aveti nevoie de ea. Sangele dvs poate forma cheaguri.

Femeile peste 35 de ani
Daca perioada fertila se apropie de sfarsit si stiti ca nu vreti copii, ar trebui sa utilizati alte alternative pentru a preveni sarcina.

Femei cu un stil de viata sedentar
Exercitiile fizice ajuta la mai multe aspecte ale sanatatii dumneavoastra si fiind in continua miscare, corpul are mai putin tendinta de a provoca formarea cheagurilor de sange. Prin urmare, daca, in general, nu faceti nici un exercitiu, poate ar trebui sa optati pentru alte alternative pentru a preveni riscurile.

Femeile cu rani recente
Cand corpul dumneavoastra sufera un prejudiciu si in cazul in care pierdeti sange sau aveti nevoie de vindecare, se recomanda sa evitati cat mai mult posibil anticonceptionalele, pentru a evita formarea de cheaguri de sange. Prin urmare, in perioada in care rana este timpul de vindecare, ar fi mai bine sa nu consumati pastile.

Fumatoarele
Impreuna cu daunele extinse cauzate de tigara in corpul dumneavoastra, coagularea este una dintre ele.

Femeile care au fost supuse unei interventii chirurgicale curand
Daca ati suferit o interventie chirurgicala de curand, este recomandat sa optati sa nu luati pastile in aceasta perioada, deoarece corpul dvs are nevoie de tot sangele sa se coaguleze in mod corespunzator, iar pastilele pot interfera cu acest proces si il pot afecta.

[slideshow_deploy id=’13835′]

https://bewoman.ro/