Un bărbat a fost găsit mort în casă de pompierii din Petroşani

La 47 de ani, un bărbat şi-a găsit sfârşitul singur, în casă şi a  fost descoperit de pompierii din Petroşani, solicitaţi să deblocheze uşa apartamentului în care acesta locuia.
download (2)Pentru că nu a mai dat niciun semn de viaţă, apropiaţii acestuia au cerut ajutorul pompierilor pentru a intra în locuinţă, iar în momentul în care au pătruns în casă, l-au găsit pe bărbat căzut lână pat. „Am fost solicitaţi să intervenim pe strada Independenţei din Petroşani. Ne-am deplasat la faţa locului cu un echipaj de descarcerare, care a intervenit pentru deblocarea uşii”, a declarat comandantul  Detaşamentului de Pompieri Petroşani, Adrian Avram. Din păcate pentru bărbatul găsit prăbuşit în casă nu s-a mai putut face nimic, iar autopsia va stabili cauzele decesului.
Pe de altă parte, în alte două cazuri în care pompierii din Petroşani au fost chemaţi să intervină finalul a fost unul fericit. Este vorba despre două femei, una de 82 de ani, domiciliată pe strada 9 mai, şi una de 83 de ani, care locuieştepe strada Viitorului. Pompierii au spart uşile locuinţelor, după ce acestea nu au mai răspuns la telefon, iar rudele s-au alarmat. Prima femeie  fost găsită leşinată în casă, însă şi-a revenit în momentul intervenţiei şi a refuzat să fie transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă din Petroşani. Cea de a doua, însă, a fost dusă la spital, iar acum este în afara oricărui pericol.

[slideshow_deploy id=’17454′]