HULIGANII AU LUAT CU ASALT UN CIMITIR DIN PETRILA

Unul dintre cele 2 cimitire din orașul Petrila au fost vandalizate. Acest eveniment i-a fost relatat directorul Edil Urban, Vasile Costache de către oamenii care locuiesc în apropierea cimitirului. Polițiștii sunt pe urmele acestora.

descărcare

Din cauza epuizării tuturor locurilor de pe raza orașului, sau din dorința de a face ceva nou, huliganii“și-au făcut de lucru” noaptea, în cimitir. Aceștia au spart pietrele funerare, în special cele confecționate din marmură. Asta o dovedesc urmele de lângă locurile de veci, iar acest lucru persistă de câteva zile bune.

“Am fost anuntati de către locatarii care locuiesc în zona cimitirului de la intrarea în orașul Petrila. Ne-am deplasat la fața locului și într-adevăr așa era. Erau cinci cruci rupte și se vedeau urme de picioare, cum au sărit în ele și le-au rupt de pe postament.” a declarat directorul Edil Urban SER, Vasile Costache.

Directorul Edil Urban SER, Vasile Costache a anunțat oamenii legii, care au fost la fața locului și au pornit o anchetă pentru a-i găsi pe făptași.

[slideshow_deploy id=’22083′]