CEH nu are încredere în agentul termic de la Paroşeni?! Hotelul Onix, racordat abia acum la reţeaua de termoficare!

Nici chiar oficialii CEH nu au avut încredere în sistemul cetralizat de termoficare, care primeşte agent termic de al Termocentrala Mintia, aflată sub directa coordonare a companiei energetice hunedorene.  

23604_59786_1

Altfel nu s-ar putea explica faptul că Hotelul Onix, ce aparţine de Complexul Energetic Hunedoara, s-a încălzit pe perioada de iarnă cu surse de energie … alternative, adică orice altceva dar nu cele bazate pe huila energetică din Valea Jiului. Abia acum, conducerea CEH a solicitat reprezentanţilor SC Termoficare SA racordarea la sistemul centralizat de termoficare. „Am primit o adresă din partea directorului general al Complexului Energetic Hunedoara prin care ni s-a solicitat branşarea Hotelului Onix la reţeaua de termoficare”, a declarat Ovidiu Muntean, directorul SC Termoficare SA.

Reprezentanţii societăţii de termoficare au demarat deja lucrările, astfel încât la iarnă să nu fie probleme cu asigurarea agentului termic. O posibilă explicaţie este faptul că noul director general al CEH, Emil Floruţ, este de prin Oradea, iar când se află în Valea Jiului, prin natura serviciului, are nevoie şi de un spaţiu de cazare.Directorul general al CEH, Emil Floruţ,a confirmat faptul că a  solicitat branşarea la sistemul de termoficare şi nu doar pentru Hotelul Onix, ci şi pentru sediul administrativ al companiei, Mai mult decât atât, Floruţ a precizat că este bucuros că autorităţile locale de la Petroşani „au înţeles că nu putem să facem acte de caritate şi toată lumea trebuie să îşi plătească facturile”.

 

[slideshow_deploy id=’19661′]

 



« (Știre anterioară)