NEWS ALERT! Electricianul accidentat la Universitate a decedat din cauza traumatismului suferit!

Inspectorii de muncă din Petroşani au finalizat cercetările în ceea ce priveşte decesul electricianului în vârstă de 43 de ani, care a suferit un accident în timp ce verifica instalaţia electrică a  Universităţii Petroşani.

 Ileana Bodea-20080630-105502

Bărbatul a  fost victima unui accident de muncă. “Noi am finalizat cercetarea şi am trimis dosarul pentru avizare la Inspecţia Muncii, dar în mod cert este accident de muncă. Medicul legist a stabilit legătura de cauzalitate dintre accident şi deces. Cauza morţii este embolie pulmonară, care s-a produs când şi-a fracturat bazinul”, a declarat Ileana Bodea, şeful SSM Petroşani din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara.

De precizat că victima făcea verificări la instalația electrică a Universității din Petroșani, chiar înainte de începererea noului an universitar, dar s-a dezechilibrat  şi a  căzut de la înălţime. A fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost diagnosticat cu fractură de bazin și ulterior a fost externat, după ce s-a apreciat că bărbatul s-a recuperat. Numai că, ulterior, în timp ce se afla la domiciliu, bărbatul a decedat, iar inspectorii de muncă au declanşat verificările în acest caz.

 

[slideshow_deploy id=’20328′]

 



(Următoarea știre) »