Weekend plin cu solicitări la ISU !

Echipajele de pompieri din județul Hunedoara precum și cele descarcerare şi prim-ajutor, au intervenit în perioada 5-7 februarie la 4 incendii, dintre care 2 de vegetaţie uscată, 1 accident rutier şi 7 transporturi de la domiciliu la , ambulanţă în Hunedoara, Petroşani şi Lupeni.

zpompieriisutr

În localitatea Bretelin, două echipaje de pompieri de la Detaşamentul Deva au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la coşul de fum al casei. Intervenţia pompierilor a dus la limitarea arderii şi oprirea propagării incendiului la întregul acoperiş.

În municipiul Hunedoara, pompierii au intervenit, pe strada Voicu Cneazu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie de lemne. În operaţiunile de stingere a incendiului, au fost  afectatî 2 mc de lemn de foc, 500 kg de cereale şi acoperişul magaziei pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp. Incendiul a fost generat, cel mai probabil, de un scurtcircuit electric.

 

În acest weekend, în municipiul Vulcan, echipajul al Detaşamentului Petroşani a intervenit pentru stingerea incendiului  de vegetaţie uscată produs pe un teren viran.Tot un incediu de vegetație uscată s-a produs și localitatea Baru , în zona Gării, unde au fost afectate circa 4 hectare de teren.

Potrivit investigațiilor incediile de vegetație uscată au fost generate de utilizarea focului deschis în spaţii deschise.7

Detaşamentul de Pompieri Orăştie a intervenit pe DN 7, zona Halta Geoagiu, pentru asigurare măsuri psi în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism ce s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime.

pizap.com14549240430821

[slideshow_deploy id=’19869′]